Domácí kečup s rajčaty a jablky
Rajčata, cibuli a jablka nakrájíme na kousky, rozvaříme, přidáme ostatní přísady a ještě chvíli povaříme. Dále rozmixujeme, procedíme (prolisujeme), naplníme do sklenic a sterilizujeme asi 15 minut při 80°C.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Rajčata, cibuli a jablka nakrájíme na kousky, rozvaříme, přidáme ostatní přísady a ještě chvíli povaříme. Dále rozmixujeme, procedíme (prolisujeme), naplníme do sklenic a sterilizujeme asi 15 minut při 80°C.
super jednoduchý recept starých škol na domácí kečup – mám podobný !
dřív jsem jej vařila ve velkém , ale co si starší dcerka pořídila vlastní bydlení , tak o něj doma nikdo nestojí
Musím uznat že není nad pravý domácí kečupek.
Když všude slyšíte, co je kupovaný kečup za nezdravý hnus, je super si svůj domácí uvařit.
Vždycky, když nám doma zbydou rajčata, říkám si, že udělám kečup
Kečup jsem doma ještě nepřipravoval, ale recept se mi moc libi, vyzkouším.
jednoduše výborný, nad domácí kečup prostě nic není 🙂
dělá můj taťka – doporučím mu tento receptík