Domácí kečup s rajčaty a jablky

Rajčata, cibuli a jablka nakrájíme na kousky, rozvaříme, přidáme ostatní přísady a ještě chvíli povaříme. Dále rozmixujeme, procedíme (prolisujeme), naplníme do sklenic a sterilizujeme asi 15 minut při 80°C.

Diskuze

13 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    super jednoduchý recept starých škol na domácí kečup – mám podobný !

    x
    xxkouckaxx

    dřív jsem jej vařila ve velkém , ale co si starší dcerka pořídila vlastní bydlení , tak o něj doma nikdo nestojí

    k
    krockovapavla

    Musím uznat že není nad pravý domácí kečupek.

    z
    Zuzana2403

    Když všude slyšíte, co je kupovaný kečup za nezdravý hnus, je super si svůj domácí uvařit.

    k
    Karunka

    Vždycky, když nám doma zbydou rajčata, říkám si, že udělám kečup

    j
    josef7777

    Kečup jsem doma ještě nepřipravoval, ale recept se mi moc libi, vyzkouším.

    m
    miklis

    jednoduše výborný, nad domácí kečup prostě nic není 🙂

    a
    aknela11

    dělá můj taťka – doporučím mu tento receptík

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist