Domácí karlovarský knedlík
Rohlíky očistíme od máku a nakrájíme je na kostičky (1×1 cm)a necháme je den okorat. Druhý den dáme rohlíky spolu se solí, mlékem, rozpuštěným máslem, žloutky a pepřem do mísy. Nasekáme a přidáme petrželku. Z bílků vyšleháme sníh. Nejprve však vypracujeme hmotu a poté...
nezkoušela jsem, ale určitě udělám
Ešte som nerobila karlovarský knedlík, ale vyskúšam.
Karlovarský knedlík stojí za vyzkoušení.Určitě bude chutnat skvěle.
Poprvé jsem ho udělala před hodně lety a dnes ho dělám ke svátečnějším příležitostem.
Dá se použít i plátěná utěrka nebo hrnečky.
Je to sváteční lahůdka.
karlovarský knedlík dělám, je moc dobrý, vždycky s ním udělám radost