karlovarsky-knedlik.jpg

Domácí karlovarský knedlík

Rohlíky očistíme od máku a nakrájíme je na kostičky (1×1 cm)a necháme je den okorat. Druhý den dáme rohlíky spolu se solí, mlékem, rozpuštěným máslem, žloutky a pepřem do mísy. Nasekáme a přidáme petrželku. Z bílků vyšleháme sníh. Nejprve však vypracujeme hmotu a poté...

Diskuze

10 komentářů

    m
    martinnatr

    nezkoušela jsem, ale určitě udělám

    j
    jankac

    Ešte som nerobila karlovarský knedlík, ale vyskúšam.

    d
    Daniela76

    Karlovarský knedlík stojí za vyzkoušení.Určitě bude chutnat skvěle.

    l
    lidka2

    Poprvé jsem ho udělala před hodně lety a dnes ho dělám ke svátečnějším příležitostem.

    z
    Zuzana2403

    Dá se použít i plátěná utěrka nebo hrnečky.

    v
    viki11

    Je to sváteční lahůdka.

    l
    lucik21

    karlovarský knedlík dělám, je moc dobrý, vždycky s ním udělám radost

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist