Domácí kari omáčka

Do menšího hrnce přidáme olej a mouku, uděláme jíšku (kašička do růžova), přidáme lžičku kvalitní kari a zalijeme vodou (asi tak, aby konzistence byla jak u normální omáčky), dochutíme masoxem a solí. Pro masové: nakrájené, ochucené maso osmažíme, přidáme kari, vodu, sůl, bujon...

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Domácí kari omáčka – já osobně mám kari moc ráda , pálivé je fajn !

    l
    lenatrunda

    kari omáčka by mohla být dobrá s rybou

    1
    11789

    Kari omáčka velmi zajímavá kombinace, vyzkouším o víkendu.

    x
    xxkouckaxx

    úplná klasika , ale je fakt , že s kari jsem ji ještě nedělala

    a
    aknela11

    kari omáčka se mi bude hodit – už se těším až jí vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist