Domácí kari omáčka

Suroviny

kari
olej
hladká mouka
smetana/mléko
masox

Postup přípravy:

Do menšího hrnce přidáme olej a mouku, uděláme jíšku (kašička do růžova), přidáme lžičku kvalitní kari a zalijeme vodou (asi tak, aby konzistence byla jak u normální omáčky), dochutíme masoxem a solí.

Pro masové: nakrájené, ochucené maso osmažíme, přidáme kari, vodu, sůl, bujon a jíšku uděláme zvlášť

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 24x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.3.2011 4:57| autor: casspy

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist