hamburger.jpg

Domácí hamburger

Mleté maso, vejce, půlku cibule nakrájené nadrobno a koření řádně promícháme. Směs rozdělíme na 4 díly a vytvoříme placičky. Potřeme olejem a grilujeme na rozehřátém grilu po obou stranách dozlatova. Housky rozkrojíme podélně a vnitřní strany krátce osmahneme na grilu. Pak do housek vkládáme...

Diskuze

7 komentářů

    nova2

    Taky dělám svoje domácí a máme je rádi.

    j
    jankac

    DOMÁCÍ HAMBURGER je najlepší naozaj vyrobený doma, lebo viem, čo som do neho dala.

    m
    martinnatr

    hamburgery nejím, ale domácí bych ochutnala

    l
    ladouch

    Už jsem dělala domácí, ale z hovězího a byly výborné.

    v
    viki11

    Hamburgery vyrábím méně často. Jednak v naší rodině nejsou moc oblíbené a ani nejsou tolik zdravé.

    l
    lucik21

    Domácí Hamburger jsem dělala a povedl se

    b
    Bobina1

    Určitě domácí je dobrý. Vím- co v něm je.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist