hamburger-352x198.jpg

Domácí hamburger

Mleté maso, vejce, půlku cibule nakrájené nadrobno a koření řádně promícháme. Směs rozdělíme na 4 díly a vytvoříme placičky. Potřeme olejem a grilujeme na rozehřátém grilu po obou stranách dozlatova. Housky rozkrojíme podélně a vnitřní strany krátce osmahneme na grilu. Pak do housek vkládáme...

Diskuze

7 komentářů

    n
    nova2

    Taky dělám svoje domácí a máme je rádi.

    j
    jankac

    DOMÁCÍ HAMBURGER je najlepší naozaj vyrobený doma, lebo viem, čo som do neho dala.

    m
    martinnatr

    hamburgery nejím, ale domácí bych ochutnala

    l
    ladouch

    Už jsem dělala domácí, ale z hovězího a byly výborné.

    v
    viki11

    Hamburgery vyrábím méně často. Jednak v naší rodině nejsou moc oblíbené a ani nejsou tolik zdravé.

    l
    lucik21

    Domácí Hamburger jsem dělala a povedl se

    b
    Bobina1

    Určitě domácí je dobrý. Vím- co v něm je.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist