Domácí hamburger
Mleté maso, vejce, půlku cibule nakrájené nadrobno a koření řádně promícháme. Směs rozdělíme na 4 díly a vytvoříme placičky. Potřeme olejem a grilujeme na rozehřátém grilu po obou stranách dozlatova. Housky rozkrojíme podélně a vnitřní strany krátce osmahneme na grilu. Pak do housek vkládáme...
Taky dělám svoje domácí a máme je rádi.
DOMÁCÍ HAMBURGER je najlepší naozaj vyrobený doma, lebo viem, čo som do neho dala.
hamburgery nejím, ale domácí bych ochutnala
Už jsem dělala domácí, ale z hovězího a byly výborné.
Hamburgery vyrábím méně často. Jednak v naší rodině nejsou moc oblíbené a ani nejsou tolik zdravé.
Domácí Hamburger jsem dělala a povedl se
Určitě domácí je dobrý. Vím- co v něm je.