dzem-z-ostruzin.jpg

Domácí džem z ostružin

Ostružiny vsypeme po vrstvách do kameninového hrnce nebo neoprýskané smaltové nádoby. Každou vrstvu posypeme cukrem. Nádobu přikryjeme poklicí a uložíme v chladu. Druhý den uvedeme do varu a od bodu varu vaříme 20 minut. Džem nalijeme do sklenic, povážeme celofánem nebo dobře uzavřeme...

Diskuze

4 komentáře

    l
    ladouch

    Udělala byh ho, ale kde vzít ty ostružiny, nemám žádný zdroj.

    j
    jankac

    Džem z ostružin je vynikajúci, aj recept je jednoduchý.

    b
    Bobina1

    Džem z ostružin jsem ještě nedělala. Jen z malin.

    l
    lucik21

    Džem z ostružin jsem letos dělala, pochoutka

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist