Domácí chlebík

Všechny ingredience spojíme a vymícháme, necháme nakynout, míchala jsem 3x, uděláme bochánky, necháme opět nakynout, pečeme ve vyhřáté troubě 200°C, zprvu asi 10 minut a pak stáhneme teplotu 180°C a potíráme občas vodou, pekla jsem 30 minut. Aranžmá jídla na talíři – velká...

Diskuze

12 komentářů

    S
    Sonia.Cer

    jaká semínka používáte na domácí chlebíky ?

    Majka

    Za mě jednoznačně dýňová semínka. Jsou výborné a měkké, delikomat je má moc dobré.

    x
    xxkouckaxx

    Chlebík z chlebové a hladké mouky – tak tohle musím vyzkoušet !

    a
    aknela11

    z chlebové a hladké mouky – skvělá dobrota – jen se mi s ní nechce dělat – chutná mi když jí udělá mamka

    l
    lucik21

    peču chleba v troubě a strašně nám chutná

    Viky17

    Prima tip na domácí chlebíček, to beru, pečeme si sami již 3 roky v domácí pekárně a nic nekupujeme, jen mouku přímo z mlýna, tento receptík vyzkouším.

    p
    Peggy89

    mám svůj oblíbený recept ale tenhle asi taky někdy vyzkouším

    l
    ladouch

    Používám kupované směsi na chleba, ale toto bude možná lepší, udělám ho.

    k
    krockovapavla

    Tento chlebík a tento recept vypadá velmi velmi zajímavě.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist