Domácí chlebík
Všechny ingredience spojíme a vymícháme, necháme nakynout, míchala jsem 3x, uděláme bochánky, necháme opět nakynout, pečeme ve vyhřáté troubě 200°C, zprvu asi 10 minut a pak stáhneme teplotu 180°C a potíráme občas vodou, pekla jsem 30 minut. Aranžmá jídla na talíři – velká...
jaká semínka používáte na domácí chlebíky ?
Za mě jednoznačně dýňová semínka. Jsou výborné a měkké, delikomat je má moc dobré.
Chlebík z chlebové a hladké mouky – tak tohle musím vyzkoušet !
z chlebové a hladké mouky – skvělá dobrota – jen se mi s ní nechce dělat – chutná mi když jí udělá mamka
peču chleba v troubě a strašně nám chutná
Prima tip na domácí chlebíček, to beru, pečeme si sami již 3 roky v domácí pekárně a nic nekupujeme, jen mouku přímo z mlýna, tento receptík vyzkouším.
mám svůj oblíbený recept ale tenhle asi taky někdy vyzkouším
Používám kupované směsi na chleba, ale toto bude možná lepší, udělám ho.
Tento chlebík a tento recept vypadá velmi velmi zajímavě.