Domácí burská pomazánka
Burské oříšky sušíme asi 20 minut ve vlažné troubě, po vychladnutí je sloupneme a umeleme na jemno. Vsypeme na větší pánev, přidáme vodu a na mírném plameni vaříme za stálého míchání 20 minut. Můžeme mírně přisolit. Vzniklou kaši nalejeme do vhodné (např. porcelánové)...
Burské máslo som ešte nikdy nerobila.
Burské máslo asi zkoušet nebudu,nějak mne to neoslovilo.
nikdy jsem to nejedla, mohla bych to zkusit
najlepšie chutí keď sa k nemu pridá na chlebík trošku džemu 🙂
Je to dost pracné. To si raději koupíme dobrou nutelu.
Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším
Zatím jsme zkoušeli jen to kupované a to nám nechutnalo, vyzkouším tento recept.
tzak tohle může být super…levnější než nutela a taky zdravější
Tooto máslo je především oblíbené hlavně u dětí.
tohle máslo jsem měla kdysi dávno v dětství, moc jsem mu nepropadla