burske-maslo.jpg

Domácí burská pomazánka

Burské oříšky sušíme asi 20 minut ve vlažné troubě, po vychladnutí je sloupneme a umeleme na jemno. Vsypeme na větší pánev, přidáme vodu a na mírném plameni vaříme za stálého míchání 20 minut. Můžeme mírně přisolit. Vzniklou kaši nalejeme do vhodné (např. porcelánové)...

Diskuze

12 komentářů

    j
    jankac

    Burské máslo som ešte nikdy nerobila.

    e
    Elisa19

    Burské máslo asi zkoušet nebudu,nějak mne to neoslovilo.

    m
    martinnatr

    nikdy jsem to nejedla, mohla bych to zkusit

    l
    Lucia123

    najlepšie chutí keď sa k nemu pridá na chlebík trošku džemu 🙂

    z
    Zuzana2403

    Je to dost pracné. To si raději koupíme dobrou nutelu.

    g
    glady

    Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším

    l
    ladouch

    Zatím jsme zkoušeli jen to kupované a to nám nechutnalo, vyzkouším tento recept.

    a
    Alenka01

    tzak tohle může být super…levnější než nutela a taky zdravější

    v
    viki11

    Tooto máslo je především oblíbené hlavně u dětí.

    l
    lucik21

    tohle máslo jsem měla kdysi dávno v dětství, moc jsem mu nepropadla

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist