Domácí bramborové noky
Brambory vařte ve slupce patnáct až dvacet minut doměkka. Nechte je chvilku vychladnout, pak je oloupejte, dejte do širší mísy a dobře rozmačkejte. Přidejte k nim vejce, trochu soli, vmíchejte hrubou mouku a vypracujte těsto bez hrudek-malé kousky brambor nejsou na škodu....
tyhle noky jsem zkoušela a jsou výborné
Bramborové noky určitě vyzkouším, ještě jsem je nevařila.
vypadá to moc dobře,zkusím to
Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším
Další výborný recept, který brzo ráda vyzkouším, taková jídla máme doma moc rádi.
Bramborové noky se špenátem jsou dobrota.Dělávám to doma.
Z tohoto těsta dělám taky noky – s mákem a cukrem polité máslem – na sladko.
Bramborové noky nedělám, ale určitě u nás přijdou k chuti. Vyzkouším!
Ráda zkouším nové a chutné přílohy. Tyto noky vypadají velmi chutně. Věřím, že u nás budou mít úspěch.