bramborove-noky.jpg

Domácí bramborové noky

Brambory vařte ve slupce patnáct až dvacet minut doměkka. Nechte je chvilku vychladnout, pak je oloupejte, dejte do širší mísy a dobře rozmačkejte. Přidejte k nim vejce, trochu soli, vmíchejte hrubou mouku a vypracujte těsto bez hrudek-malé kousky brambor nejsou na škodu....

Diskuze

9 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    tyhle noky jsem zkoušela a jsou výborné

    e
    Elisa19

    Bramborové noky určitě vyzkouším, ještě jsem je nevařila.

    m
    martinnatr

    vypadá to moc dobře,zkusím to

    g
    glady

    Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším

    k
    krockovapavla

    Další výborný recept, který brzo ráda vyzkouším, taková jídla máme doma moc rádi.

    d
    Daniela76

    Bramborové noky se špenátem jsou dobrota.Dělávám to doma.

    b
    Bobina1

    Z tohoto těsta dělám taky noky – s mákem a cukrem polité máslem – na sladko.

    l
    lidka2

    Bramborové noky nedělám, ale určitě u nás přijdou k chuti. Vyzkouším!

    v
    viki11

    Ráda zkouším nové a chutné přílohy. Tyto noky vypadají velmi chutně. Věřím, že u nás budou mít úspěch.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist