bramborove-livanecky.jpg

Domácí bramborové lívanečky se smetanou

Syrové brambory nastrouháme a slijeme přebytečnou vodu. Přidáme ve vlažném mléce rozdrobené droždí, mouku, vejce a sůl. Dobře promícháme, přikryjeme a necháme nakynout. Po vykynutí smažíme v řádně vymaštěném lívanečníku, popřípadě děláme placičky do rozpáleného oleje v pánvi. Lívanečky jsou výborné s kopečkem zakysané smetany.

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Bramborové lívanečky som ešte nikdy nejedla, ale môžu byť dobré.

    l
    lucik21

    Bramborové lívanečky vypadají moc dobře

    s
    stana1

    Mám rád bramborové placky a určitě by mě chutnaly i lívanečky.

    b
    Bobina1

    recept bramborové lívanečky určitě vyzkouším.

    Viky17

    Bramborové lívanečky – znějí velmi lákavě, já mám ráda vše z brambor, tak bych ráda ochutnala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist