bramborove-livanecky-352x198.jpg

Domácí bramborové lívanečky se smetanou

Syrové brambory nastrouháme a slijeme přebytečnou vodu. Přidáme ve vlažném mléce rozdrobené droždí, mouku, vejce a sůl. Dobře promícháme, přikryjeme a necháme nakynout. Po vykynutí smažíme v řádně vymaštěném lívanečníku, popřípadě děláme placičky do rozpáleného oleje v pánvi. Lívanečky jsou výborné s kopečkem zakysané smetany.

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Bramborové lívanečky som ešte nikdy nejedla, ale môžu byť dobré.

    l
    lucik21

    Bramborové lívanečky vypadají moc dobře

    s
    stana1

    Mám rád bramborové placky a určitě by mě chutnaly i lívanečky.

    b
    Bobina1

    recept bramborové lívanečky určitě vyzkouším.

    Viky17

    Bramborové lívanečky – znějí velmi lákavě, já mám ráda vše z brambor, tak bych ráda ochutnala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist