Domácí bramborové knedlíky

Suroviny

uvařené brambory
800 g
hrubá mouka
150 g
krupice
150 g
vejce
1 ks
žloutek
1 ks
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Uvařené brambory nastrouháme na hrubém struhadle a smícháme s moukou, krupicí, vejcem a žloutkem, osolíme a vypracujeme hladké těsto.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Těsto rozdělíme na dvě části a z každé části vypracujeme knedlík. Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Do vroucí osolené vody vložíme knedlíky a vaříme asi 20 minut.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.8.2012 2:23| autor: Bobina1

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist