skvarkove-knedliky.jpg

Domácí bramborové knedlíky se škvarky

Brambory uvaříme ve slupce, vychladlé oloupeme a nastrouháme nebo prolisujeme. Zpracujeme s moukou, krupicí, vejcem a solí v těsto. Hotové těsto rozdělíme na stejné dílky a do každého zabalíme mleté škvarky. Knedlíky zaváříme do vroucí osolené vody, vaříme podle velikosti 10 – 15 minut....

Diskuze

4 komentáře

    l
    ladouch

    Také je máme rádi s uzeným a se špenátem.

    j
    jankac

    Bramborové knedlíky nevarím.

    s
    stana1

    Domácí bramborové knedlíky se škvarky, nebo s uzeným jsou dobré.

    a
    aknela11

    bramborové knedlíky máme rádi, ale bohužel bez škvarků, za to s uzeným

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist