Domácí bonboniéra s rozinkami, mandlemi a ořechy

Suroviny

piškot
16 dkg
cukr práškový
16 dkg
máslo
6 dkg
kakao
rum
rozinky
ovoce
ořechy
mandle
kokos

Postup přípravy:

Do skleničky si nakrájíme na drobné kousky, rozinky, oříšky, mandle, kandované ovoce a zalijeme rumem. Na vále válečkem rozdrtíme dětské piškoty, přidáme cukr a rozměklé máslo – zpracujeme těsto, přidáme namočené kousky, kakao a kokos. Ingredience volíme podle toho co má kdo rád.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Z těsta tvoříme větší kuličky, plníme do plata z bonboniéry a nakonec zdobíme podle fantazie, můžeme polévat čokoládou, bílou čokoládou, sypat mletými oříšky, kokosem, perličkami – fantazii se mezi nekladou. Bonboniéra je výborná, když ji vychladíte v lednici.
Tip: když nejde těsto zpracovat z uvedeného množství surovin, přidám, co zrovna chybí, např. kousek másla, nebo naopak piškoty…..

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.7.2011 1:59| autor: Beetty

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist