Domácí bonboniéra s rozinkami, mandlemi a ořechy

Suroviny

piškot
16 dkg
cukr práškový
16 dkg
máslo
6 dkg
kakao
rum
rozinky
ovoce
ořechy
mandle
kokos

Postup přípravy:

Do skleničky si nakrájíme na drobné kousky, rozinky, oříšky, mandle, kandované ovoce a zalijeme rumem. Na vále válečkem rozdrtíme dětské piškoty, přidáme cukr a rozměklé máslo – zpracujeme těsto, přidáme namočené kousky, kakao a kokos. Ingredience volíme podle toho co má kdo rád.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Z těsta tvoříme větší kuličky, plníme do plata z bonboniéry a nakonec zdobíme podle fantazie, můžeme polévat čokoládou, bílou čokoládou, sypat mletými oříšky, kokosem, perličkami – fantazii se mezi nekladou. Bonboniéra je výborná, když ji vychladíte v lednici.
Tip: když nejde těsto zpracovat z uvedeného množství surovin, přidám, co zrovna chybí, např. kousek másla, nebo naopak piškoty…..

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.7.2011 1:59| autor: Beetty

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist