bezinkovy-sirup.jpg

Domácí bezinkový sirup

Květy opláchneme a zalijeme převařenou vodou. Přidáme ocet a necháme odstát 24 hodin. Pak scedíme, přidáme cukr, necháme přejít varem a horké nalijeme do lahví.

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Domácí bezinkový sirup som robievala, je úžasný.

    g
    glady

    výborný a při tom hodně zdravý sirupek

    l
    lucik21

    Domácí bezinkový sirup jsem dělala a je vynikající

    l
    ladouch

    Je moc dobrý už jsem ho dělala a chutnal nám.

    b
    Bobina1

    Nevím, jaký je. ještě jsem jej nedělala a ani nepila.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist