Domácí banánovo – rumová zmrzlina
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Smetanu ušleháme, přidáme banán-rozmixujeme, přidáme cukr, rum a opilé rozinky. Nalejeme do tvořítek na zmrzlinu a dáme zmrazit.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Smetanu ušleháme, přidáme banán-rozmixujeme, přidáme cukr, rum a opilé rozinky. Nalejeme do tvořítek na zmrzlinu a dáme zmrazit.
Recept vypadá moc zajímavě. určitě vyzkouším.
Domácí zmrzlinu jsem ještě nezkoušela, ale tenhle recept mě láká.
Zajímavý tip na dobrý moučník, určitě stojí za to vyzkoušet, když bude mít úspěch možná se pak k němu budeme vracet :-))
to vypadá moc dobře a hodně rumově :))
Recepty na domácí zmrzlinu mám od babičky, ale tato mezi nimi není. Určitě si pochutnáme.
Skvělý recept na zmrzlinu pro dospěláky.
ta vypadá skvěle , ale pak dávat bacha , aby si ji nevzali děťátka !
velice zajímavý recept, domácí zmrzlinu jsem ještě nikdy nedělala a tahle se mi fakt líbí. Musí být moc dobrá. Jen si myslím, že ten banán by se měl nejdřív rozmixovat zvlášť a pak opatrně přidat do šlehačky, protože když se bude mixovat s ušlehanou šlehačkou, tak z té šlehačky by mohlo být za chvíli máslo 🙂