banan.jpg

Banán s medem v čokoládě

Zralý banán rozkrojíme na čtvrtiny a na pánvi lehce na oleji osmahneme. Na talíři potřeme medem a nakonec nastrouháme čokoládu. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

3 komentáře

    b
    Božena Brázdilová

    Banán s medem v čokoládě – myslím, že by to bylo dobré i na neosmahnutý banán.

    j
    jankac

    Ešte som to neochutnala, ale oslovil ma.

    l
    ladouch

    Podobně také dělám, ale na másle a ještě se šlehačkou, je to dobrota.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist