Domácí Baileys

Celé plechovky salka vložíme do vhrnce s vodou a vaříme 2 hodiny (vaříme, ne ohříváme). Po vychladnutí otevřeme. Uvaříme si mandlový pudink dle návodu a necháme trochu vychladnout. Vše pak i s rumem společně mixujeme. Necháme uležet.

Diskuze

7 komentářů

    l
    lidka2

    Baileys mám ráda, ale do domácí přípravy bych se nepouštěla.

    k
    krockovapavla

    No bohužel tento typ nápoje nemusím:( Škoda.

    d
    Daniela76

    Je výborný.Je jemný,sice torchu sladší,ale výborný.

    a
    aknela11

    mi velmi chutná – domácí receptík určitě vyzkouším

    x
    xxkouckaxx

    může to být opravdu dobré , domácí likéry vyrábíme rádi , ale udivuje mně , že je u toho poznámka – vhodné pro děti

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist