Domácí Baileys
Celé plechovky salka vložíme do vhrnce s vodou a vaříme 2 hodiny (vaříme, ne ohříváme). Po vychladnutí otevřeme. Uvaříme si mandlový pudink dle návodu a necháme trochu vychladnout. Vše pak i s rumem společně mixujeme. Necháme uležet.
Ostružinovo-hruškový džem s ořechy
2 hodiny středně těžké
Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce
2 hodiny středně těžké
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Luxusní vepřové řízky na calvadosu
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
2 hodiny středně těžké
Celé plechovky salka vložíme do vhrnce s vodou a vaříme 2 hodiny (vaříme, ne ohříváme). Po vychladnutí otevřeme. Uvaříme si mandlový pudink dle návodu a necháme trochu vychladnout. Vše pak i s rumem společně mixujeme. Necháme uležet.
Baileys mám ráda, ale do domácí přípravy bych se nepouštěla.
No bohužel tento typ nápoje nemusím:( Škoda.
Je výborný.Je jemný,sice torchu sladší,ale výborný.
mi velmi chutná – domácí receptík určitě vyzkouším
může to být opravdu dobré , domácí likéry vyrábíme rádi , ale udivuje mně , že je u toho poznámka – vhodné pro děti