5742b47a4224f.jpg

Jennifer začíná den šálkem horké vody s citronem. Podle jejích slov je to nejlepší start dne. Následuje koktejl jako snídaně. Ten si připraví sama a na výrobu používá banány, třešně, ostružiny, kakaový prášek a čokoládové mléko s mandlemi. Osladí ho trochou přírodního sladidla - oblíbenou stévií. Kdyby náhodou ještě před obědem udeřil hlad, zažene ho vajíčkem natvrdo. Jako polední menu bývá steak z tuňáka a čočkový salát. Odpolední svačinka je ve formě polévky nebo sýrové tyčinky. Jako večeře se podává pečené kuře s cuketou. To nezní úplně špatně. Čekali jsme to mnohem horší! Poslední a nejdůležitější bod, jak oblafnout čas a vypadat pořád tak dobře?

. Zdroj: archiv redakce

6 / 7

Jennifer začíná den šálkem horké vody s citronem. Podle jejích slov je to nejlepší start dne. Následuje koktejl jako snídaně. Ten si připraví sama a na výrobu používá banány, třešně, ostružiny, kakaový prášek a čokoládové mléko s mandlemi. Osladí ho trochou přírodního sladidla - oblíbenou stévií. Kdyby náhodou ještě před obědem udeřil hlad, zažene ho vajíčkem natvrdo. Jako polední menu bývá steak z tuňáka a čočkový salát. Odpolední svačinka je ve formě polévky nebo sýrové tyčinky. Jako večeře se podává pečené kuře s cuketou. To nezní úplně špatně. Čekali jsme to mnohem horší! Poslední a nejdůležitější bod, jak oblafnout čas a vypadat pořád tak dobře?

. Zdroj: archiv redakce

Miniatury Zavřít
TOPlist