znojemska-352x198.jpg

Dobrota ze Znojma s rýží

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na růžové cibulce z obou stran. Takto opečené podlejeme vodou a dusíme doměkka. Když je maso měkké, vyjmeme ho a šťávu zahustíme hladkou moukou. Pořádně provaříme a nakonec orestujeme na oleji na kostičky nakrájené okurky a přidáme do...

Diskuze

8 komentářů

    s
    stana1

    jsou dobré

    p
    Peggy89

    dělala jsem nedávno

    l
    lidka2

    Jo jo, je to dobrota! Už dlouho jsme neměli! Dobrý tip, díky.

    j
    jankac

    Dobrota ze Znojma s rýží je dobrá.

    l
    ladouch

    Znojemskou dělám máme jí rádi.

    s
    stana1

    Míváme taky. Docela dobrý.

    l
    lucik21

    Dobrota ze Znojma s rýží občas udělám

    b
    Bobina1

    Dobrota ze Znojma s rýží – dělávám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist