znojemska.jpg

Dobrota ze Znojma s rýží

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na růžové cibulce z obou stran. Takto opečené podlejeme vodou a dusíme doměkka. Když je maso měkké, vyjmeme ho a šťávu zahustíme hladkou moukou. Pořádně provaříme a nakonec orestujeme na oleji na kostičky nakrájené okurky a přidáme do...

Diskuze

8 komentářů

    s
    stana1

    jsou dobré

    p
    Peggy89

    dělala jsem nedávno

    l
    lidka2

    Jo jo, je to dobrota! Už dlouho jsme neměli! Dobrý tip, díky.

    j
    jankac

    Dobrota ze Znojma s rýží je dobrá.

    l
    ladouch

    Znojemskou dělám máme jí rádi.

    s
    stana1

    Míváme taky. Docela dobrý.

    l
    lucik21

    Dobrota ze Znojma s rýží občas udělám

    b
    Bobina1

    Dobrota ze Znojma s rýží – dělávám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist