Divoký vepřový guláš

Nakrájenou cibuli dáme do tlakového hrnce zesklovatět na rozpuštěné sádlo, potom přidáme na kostky nakrájené maso s kořením. Opečeme po všech stranách, osolíme a přidáme prolisovaný česnek. Zalijeme horkou vodou, hrnec uzavřeme a dusíme od doby varu asi 25 minut. Pak hrnec stáhneme...

Diskuze

4 komentáře

    l
    lidka2

    Guláš na tenhle způsob bude dobrý – já jsem dneska zrovna podobný dělala.

    g
    glady

    Tento recept ještě neznám. Zajímavý, třeba ho vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    Guláš na talíři posypeme strouhaným křenem – tak tomu říkám tečka

    x
    xxkouckaxx

    u nás se už u slova guláš všichni olizují , tady mně baví ten křen

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist