Divoký špíz s klobásou a masem
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Napichujeme je střídavě s kolečky klobásy. Špízy na rozehřátém oleji ze všech stran opečeme dozlatova a v horké troubě dopečeme doměkka. Nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přisypeme chilli a osmahneme, přidáme nakrájené kapie, hrášek a kečup. Vše...
Tohle dělám ráda, s rýží i hranolkami je to dobrota a všem chutná.
Divoký špíz z pravé svíčkové musí být luxusní dobrota !
Tento divoký špíz je opravdu výborný nápad.
normálně tady slintám n aklávesnici – to musí být dobrota
Dobrý recept na skvělý oběd, stojí za to vyzkoušet jej, určitě bude moc chutnat :-))))
tak tohle bude luxusní bašta – sbíhají se mi sliny !