Divoký špíz s klobásou a masem

Suroviny

hovězí
600 g
klobása
250 g
sterilizovaný hrášek
200 g
vařená rýže
200 g
kapie
2 ks
cibule
2 ks
olej
5 PL
máslo
3 PL
kečup
2 PL
chilli koření
špetka
mletý černý pepř
sůl

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Napichujeme je střídavě s kolečky klobásy. Špízy na rozehřátém oleji ze všech stran opečeme dozlatova a v horké troubě dopečeme doměkka.

Nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přisypeme chilli a osmahneme, přidáme nakrájené kapie, hrášek a kečup. Vše podusíme a smísíme s předem uvařenou rýží, promícháme a prohřejeme.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist