Divoký špíz s klobásou a masem

Suroviny

hovězí
600 g
klobása
250 g
sterilizovaný hrášek
200 g
vařená rýže
200 g
kapie
2 ks
cibule
2 ks
olej
5 PL
máslo
3 PL
kečup
2 PL
chilli koření
špetka
mletý černý pepř
sůl

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Napichujeme je střídavě s kolečky klobásy. Špízy na rozehřátém oleji ze všech stran opečeme dozlatova a v horké troubě dopečeme doměkka.

Nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přisypeme chilli a osmahneme, přidáme nakrájené kapie, hrášek a kečup. Vše podusíme a smísíme s předem uvařenou rýží, promícháme a prohřejeme.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist