Divoký králík pečený se žampióny

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Králíka odblaníme, protáhneme hustě slaninou, osolíme a vložíme na kastrol na rozehřáté máslo. Přidáme nastrouhané kůrky chleba, na kolečka nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, na plátky nakrájené žampiony, bobkový list, pepř a hřebíček. Podlijeme vývarem...

Diskuze

10 komentářů

    j
    jankac

    Divoký králík pečený se žampióny vypadá dobre, až na ten chleba.

    j
    jenetka

    Celkem dobré, akorát si myslím, že se tam chleba nehodí.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.

    x
    xxkouckaxx

    Divoký králík pečený – to bude stejná bašta jako zajíc !

    k
    krockovapavla

    Divoký králík pečený je opravdu vynikající jídlo.

    x
    xxkouckaxx

    no páni ! vypadá to strašně lákavě , ale kde vzít divokého králíka :)?

    x
    xxkotaskovaxx

    recept je to vážně zajímavý , ale kde seženu divokého králíka ?

    b
    brontik

    už jsem ho jedla chutná mi moc a ještě když je na omáčce

    a
    aknela11

    vyzkoušíme

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist