Divoký králík pečený se žampióny
Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Králíka odblaníme, protáhneme hustě slaninou, osolíme a vložíme na kastrol na rozehřáté máslo. Přidáme nastrouhané kůrky chleba, na kolečka nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, na plátky nakrájené žampiony, bobkový list, pepř a hřebíček. Podlijeme vývarem...
Divoký králík pečený se žampióny vypadá dobre, až na ten chleba.
Celkem dobré, akorát si myslím, že se tam chleba nehodí.
Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.
Divoký králík pečený – to bude stejná bašta jako zajíc !
Divoký králík pečený je opravdu vynikající jídlo.
no páni ! vypadá to strašně lákavě , ale kde vzít divokého králíka :)?
recept je to vážně zajímavý , ale kde seženu divokého králíka ?
už jsem ho jedla chutná mi moc a ještě když je na omáčce
vyzkoušíme