Dírkované maso se slaninou a párkem
Do masa uděláme nožem otvory, do kterých vložíme (prošpikujeme) párky a slaninu (může se použít i kyselá okurka). Maso osolíme, opepříme, ovážeme nití, potřeme ze všech stran olejem a necháme hodinu v ledničce odležet. Potom ho na rozpáleném oleji i s cibulí opečeme ze všech...
Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.
Dírkované maso bude určitě dobrota,vyzkouším to.
Dírkované maso – zajímavý název ještě zajímavějšího receptu !
velmi zajímavý recept, určitě jej někdy v budoucnu zkusím 🙂
Opravdu originální nápad na přípravu masa.
ze začátku to vypadá jako svíčková , ale ten kečup na konci je zajímavý
Dobrý recept na skvělý oběd, stojí za to vyzkoušet jej, určitě bude moc chutnat :-))))
to prošpikování se mi líbí – mohlo by to být dobré
Dobrý nápad, dělám něco podobného, špikuji mrkví a celerem.