Dírkované maso se slaninou a párkem

Do masa uděláme nožem otvory, do kterých vložíme (prošpikujeme) párky a slaninu (může se použít i kyselá okurka). Maso osolíme, opepříme, ovážeme nití, potřeme ze všech stran olejem a necháme hodinu v ledničce odležet. Potom ho na rozpáleném oleji i s cibulí opečeme ze všech...

Diskuze

12 komentářů

    g
    glady

    Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.

    d
    Daniela76

    Dírkované maso bude určitě dobrota,vyzkouším to.

    x
    xxkouckaxx

    Dírkované maso – zajímavý název ještě zajímavějšího receptu !

    c
    chiappa

    velmi zajímavý recept, určitě jej někdy v budoucnu zkusím 🙂

    k
    krockovapavla

    Opravdu originální nápad na přípravu masa.

    x
    xxkouckaxx

    ze začátku to vypadá jako svíčková , ale ten kečup na konci je zajímavý

    Viky17

    Dobrý recept na skvělý oběd, stojí za to vyzkoušet jej, určitě bude moc chutnat :-))))

    x
    xxkouckaxx

    to prošpikování se mi líbí – mohlo by to být dobré

    l
    ladouch

    Dobrý nápad, dělám něco podobného, špikuji mrkví a celerem.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist