Dietní dilema: Co je zdravé a co zdravější?
prevence
Zelenina je bezesporu jednou z nejzdravějších potravin vůbec, ale jaký způsob přípravy přinese nejblahodárnější efekt, to je předmětem častých sporů. Podívali jsme se na zoubek čtyřem základním "ultrazdravým" potravinám ... a zde jsou výsledky.
jsem velmi spokojená s informací o mléku a myslím, že kdo má možnost brát mléko přímo čerstvé, tak by neměl váhat..a také si myslím, že je lepší „pravé“ máslo než všemožné margaríny, možná že né na dietu, ale co se obsahu živin týče
Co je zdravé a co zdravější – no tak to je dobrá otázka !
…zatím žádnou naštěstí držet nemusím,ale snažím se jíst trochu zdravě-někdy 🙂 k snídani si dopřávám sklenici rozmixovaného ovoce,takže nemusím kousat,ale mám to i s dužinou-ted to frčí pod názvem smothii a cereálie-ty mne neříkají vůbec nic
zajímavé postřehy, něco jsem nevěděla a dietu přitom držím 🙂
že zelenina a ovoce z obchodů je něco superzdravého.. ta z našich zahrádek bude o něco lepší, ale i tak nechápu to neustálé zdůrazňování zeleniny, do zdravého jídelníčku patří ještě mnoho jiných složek a zelenina už je jen takový doplněk!
snídaně nemusím, ale je pravda že cereálie dávám dětem – složení nestuduji….
přesedlala jsem na zeleninu a ovoce a snažím se jíst zdravěji
Mlíko kupuju polotučné.Dávám si ho do kafe nebo z něj dělám Caro.
zeleninu a brambory většinou připravuji v parním hrnci, mléko kupujem plnotučné jak na pití tak na vaření, to ostatní je voda….a cereálie , no nevím, když jsem četla jak byla v musli tyčinkách plíseň…..
Opravdu nevím, pro koho je určeno odtučněné mléko.
Tento článek je pro mě velmi zajímavý, o tyto věci se hodně zajímám:)
Ovoce,zeleninku mohu stále. Cereáliím jsem na chuť nepřišla,no a mléko mám ráda,sem tam se napiji.