dzus-z-mrkve.jpg

Dia džus z mrkve

Mrkve očistíme, nakrájíme a mírně podlité vodou dusíme doměkka. Rozvařenou mrkev rozmixujeme. Protlak odvážíme, přidáme ostatní suroviny v odpovídajícím poměru, zamícháme a nalijeme do lahví nebo sklenic. Sterilujeme 15 minut při teplotě 85 °C.

Diskuze

5 komentářů

    l
    liddduska

    Džus s dušené mrkve? To slyším poprvé a vůbec si neumím představit, jak by chutnal. Nejraději mám šťávu z odšťavněné čerstvé mrkve, ideální v kombinaci s jablíčkem a trochou citronové šťávy.

    b
    Bobina1

    Dia džus z mrkve a se sacharinem – děkuji nechci.

    j
    jankac

    Dia džus z mrkve by mi nechutil, lebo je to samá umelina.

    l
    lucik21

    Dia džus z mrkve vypadá dobře

    s
    stana1

    Dia džus z mrkve nic pro mne.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist