Ďábelská vejce se smetanou a petrželkou

Oloupaná vejce podélně rozpůlíme a žloutky vyjmeme. Změklé máslo utřeme se smetanou, smícháme s prolisovanými žloutky, ochutíme pepřem, mírně osolíme a doplníme nadrobno posekanou petrželkou. Připravenou směs ozdobně nastříkáme do půlek vajec, ozdobíme je sardelovou pastou a na nudličky nakrájenou paprikou.

Diskuze

10 komentářů

    l
    lidka2

    Nevím, tenhle recept mě moc neoslovil, ale své příznivce si jistě najde.

    x
    xxkouckaxx

    Ďábelská vejce – název vypadá dost strašidelně , ale asi to bude dobrota !

    x
    xxkouckaxx

    vejce nejsou vlastně žádnou ďábelskou „událostí“ – no jak pro koho !

    x
    xxkouckaxx

    já tu sardelkovou pastu dávám do toho krému ke žloutkům

    k
    krockovapavla

    Výborné i když trošku ostré jídlo bych řekla.

    x
    xxkouckaxx

    už jsem jedla – je to velká dobrota

    a
    aknela11

    se mi moc hodí. Právě mám velkou zásobu vajec. Bude změna

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist