Ďábelská vejce se smetanou a petrželkou
Oloupaná vejce podélně rozpůlíme a žloutky vyjmeme. Změklé máslo utřeme se smetanou, smícháme s prolisovanými žloutky, ochutíme pepřem, mírně osolíme a doplníme nadrobno posekanou petrželkou. Připravenou směs ozdobně nastříkáme do půlek vajec, ozdobíme je sardelovou pastou a na nudličky nakrájenou paprikou.
Nevím, tenhle recept mě moc neoslovil, ale své příznivce si jistě najde.
Ďábelská vejce – název vypadá dost strašidelně , ale asi to bude dobrota !
vejce nejsou vlastně žádnou ďábelskou „událostí“ – no jak pro koho !
já tu sardelkovou pastu dávám do toho krému ke žloutkům
Výborné i když trošku ostré jídlo bych řekla.
už jsem jedla – je to velká dobrota
se mi moc hodí. Právě mám velkou zásobu vajec. Bude změna