Ďábelská omáčka s kečupem a feferonkami

Do majonézy nastrouháme sterilované okurky, přidáme drobně krájenou cibuli a feferonky. Nezapomeneme také na kečup, trochu hořčice, bílé víno, trochu soli, octa, pepře a worcestru. Vše promícháme a necháme chvilku vychladit.

Diskuze

6 komentářů

    k
    krockovapavla

    Tohle určitě vyzkoušejte, omáčka je výborná.

    z
    Zuzana2403

    Ďábelská omáčka je výborná pro milovníky ostrých jídel.

    x
    xxkouckaxx

    musím vyzkoušet – bude se hodit na grilovačku

    a
    aknela11

    mně zaujal – bude určitě chutnat manželovi

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist