Cviklový šalát – Salát z červené řepy
Cviklu uvaríme v celku v slanej vode, po vychladnutí ju nastrúhame najemno, rovnako aj jablko a pridáme tatársku omáčku. Je to veľmi jednoduchý ale na druhej strane veľmi chutný šalát
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Cviklu uvaríme v celku v slanej vode, po vychladnutí ju nastrúhame najemno, rovnako aj jablko a pridáme tatársku omáčku. Je to veľmi jednoduchý ale na druhej strane veľmi chutný šalát
Tento salát je opravdu moc moc moc dobrý.
tento receptík može byt lahodný, mala by som ho najbližšie aj ja skúsit, určite nebudem sklamaná 🙂
červenou řepu u nás bohužel nejí nikdo, ale s tou tatarkou bychom to mohli zkusit
Salát z červené řepy je moc chutný a hlavně zdravý,dělám často.
nic takového jsem ještě nikdy nejedla , mohla bych to zkusit !
Salát z červené řepy delavame podobne. Dobry recept.
Vítaná zmena oproti rutinnému receptu na klasický cviklový šalát.
u nás červenou řepu nikdo nechce jíst
červenou řepu mám moc ráda, salát vyzkouším
Červenou řepu jím u nás doma jen já a přitom je moc zdravá, dobrý recept.
ještěže je to přeložené i do češtiny- cvikla, jinak bych ani nevěděla, z čeho ten dobrý salát vlastně je :))