croissanty-z-plundroveho-testa.jpg

Croissanty z plundrového těsta s mákem a ořechy

Do vlažného mléka rozdrobte droždí, vmíchejte lžíci mouky a cukr. Nechte na teplém místě vzejít kvásek. Do mísy prosejte mouku, přidejte sůl, vejce a vzešlý kvásek. Zpracujte na vláčné těsto. Zakryjte utěrkou a nechte při teplotě asi 18 °C kynout. Zároveň vyndejte kostku másla...

Diskuze

3 komentáře

    nova2

    Plundrované těsto se mě moc nedaří,tak raději zkoušet nebudu.

    s
    sumka55

    Croissanty z plundrového těsta -těsto jsem zkoušela a moc se mi nevedlo to překládání zkrátka plundrování se nepovedlo, ale rohlíčky se snědly

    j
    jankac

    Croissanty z plundrového těsta s mákem a ořechy vypadajú veľmi lákavo.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist