cokoladovy-jezek.jpg

Čokoládový ježek s mandlemi

Z bílků ušleháme tuhý sníh, zašleháme do něj 10 dkg cukru. Utřeme 3 žloutky, 7,5 dkg cukru, rum, vanilkový cukr a sůl do pěny. Střídavě přidáváme sníh z bílků a prosátou mouku. Těsto pečeme v tukem vymazané a moukou vysypané formě, po upečení necháme vychladnout...

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Ježko vypadá veľmi pekne.

    Stanislava Nováková

    Moc hezky naaranžovaný,

    b
    Božena Brázdilová

    Určitě, tak pěkně bych to nezvládla.

    s
    Stanislav Brázdil

    Čokoládový ježek s mandlemi vypadá krásně.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist