Čokoládový chléb
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Prosátou mouku, kakao, sůl a droždí promícháme, přidáme med, mírně teplé mléko, rozpuštěné máslo a vypracujeme těsto, které necháme vykynout. Vytvarujeme z něj bochníček nebo veku, obalíme v mouce a dáme ještě vykynout. Pečeme asi 50 minut při 170 st. Celsia.
ten název je docela odpuzující , ale zkusit se to dá
Čokoládový chléb vypadá zajímavě. Vyzkoušíme.
Čokoládu máme rádi,snad by nám mohl chutnat?
ten název je zajímavý – nevím jestli by tohle u nás mělo úspěch !
Čokoládový chléb – zkoušeli jsme podobný recept v domácí pekárně, sešla se rodina a po chlebíčku se jen zaprášilo.
Toto musím určitě zkusit. Miluji čokoládu a toto bude jistě dobrota.