Čokoládovo-oříškové brownies s pistáciemi
Na polevu: 140 g nejkvalitnější tmavé čokolády, 50 g másla na kousky Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Plech vymažte máslem, troubu předehřejte na 160 °C. Čokoládu nalámejte do rendlíku, přidejte máslo a na mírném plameni za stálého míchání zahřívejte, aby se vše rozpustilo. Vejce...
já bych vyhodila ty oříšky, moc je nemusím
brownies už jsem dlouho neměla. Mám nejradši originál se zmrzlinou:)
musí to být strašně dobré , ale já na to nemám ingredience
oříškové brownies – dezert vypadá skvěle – právě jsem ho vyzkoušela
ráda zkouším nové a nové recepty z moučníků, takže děkuji i za tento – vyzkouším 🙂
Toto je opravdu vynikající a moc chutný receptík…
Tak to bude velká dobrota a mňamka.