cockova-polevka-s-zemli-352x198.jpg

Čočková polévka s žemlí

Čočku propláchněte, zalijte studenou vodou a nechte hodinu máčet. Vodu slijte, dejte novou a uvařte čočku skoro doměkka. V kastrole zpěňte na trošce oleje drobně nakrájenou cibuli, mrkev, feferonku a na kostky nakrájené brambory, posypte vše moukou, lehce opečte, zalijte cca 750 –...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist