cocka-s-uzenym.jpg

Čočka s uzeným a cibulkou

Uzené maso vložíme do hrnce s vodou a rozkrojenou hlavičkou česneku a uvaříme doměkka. Pak maso vyjmeme, necháme zchladnout a nakrájíme na kostky. Čočku přebereme, namočíme alespoň na hodinu (raději déle) do studené vody, pak ji slijeme, zalijeme scezeným vývarem z uzeného masa a uvaříme...

Diskuze

9 komentářů

    l
    lidka2

    Je to naše oblíbené jídlo, dělám hodně podobně.

    nova2

    Také dělám a chutná.

    Stanislava Nováková

    Vypadá to úžasně a klidně bych k tomu přidala i  to klasické volské oko.

    j
    jankac

    Čočku s uzeným a cibulkou varím ako polievku,

    p
    patricia077

    Mám ráda čočku, akorát nadýmá a to teď zrovna nepotřebuji 🙂

    l
    lucik21

    Čočka s uzeným a cibulkou bych si hned dala

    s
    stana1

    Čočka s uzeným a cibulkou je dobrá.

    l
    ladouch

    Čočku máme rádí, dělám jí podobně.

    b
    Bobina1

    Čočka s uzeným a cibulkou – klasika.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist