cocka-s-jarnim-lupenim.jpg

Čočka s bylinkami a hořčicí

Čočku uvařte do měkka. Červená čočka je loupaná, proto se nemusí namáčet a stačí jí 10 minut varu. Uvařenou čočku slijte přes cedník a odložte do misky, než připravíte zálivku. Ocet smíchejte s hořčicí, kořením a solí, přilijte olej a metličkou vyšlehejte hladkou zálivku....

Diskuze

6 komentářů

    nova2

    Zajímavé ingredience na ozdobení,

    l
    lucik21

    Čočka s jarním lupením vypadá zajímavě

    l
    ladouch

    Ani já si na tomto jídle nepochutnám.

    g
    glady

    já nemám ráda červenou čočku,klidně ji nahradím klasickou……

    s
    stana1

    Tak zdravé jídlo – Čočka s jarním lupením by mě asi zabila.

    b
    Bobina1

    Mám ráda klasickou čočku. S lupením nemusím.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist