o-ka.jpg

Čočka na kyselo

Propranou čočku necháme odstát alespoň na hodinu ve studené vodě. V té samé vodě, kterou ale osolíme, čočku uvaříme doměkka. Poté na rozpáleném oleji nebo sádle orestujeme dozlatova cibulku, zaprášíme moukou, přidáme ocet a zalijeme trochou vody. Chvíli povaříme a přidáme do...

Diskuze

10 komentářů

    m
    martinnatr

    to je klasika, děláme to dost často, super

    t
    tomkatze

    mnam !! tohle mam moc rada.

    l
    lidka2

    Čočka na kyselo patří k našim oblíbeným jídlům, hlavně s uzeným masem.

    l
    lucik21

    klasika která nikdy nezklame, navíc čočka je zdraví prospěšná

    x
    xxkouckaxx

    Čočka na kyselo – tohle jídlo já prostě miluji , s čerstvým chlebíčkem nemá chybu !

    l
    ladouch

    Čočku i čočkovou polívku děláme, máme ji rádi.

    c
    catberry

    Naprostá klasika. Mám ráda čočku na kyselo, klidne jen tak s chlebem 🙂

    k
    krockovapavla

    Jak dělám doma čočku taky ji děláme hodně kyselou, máme to tak rádi:)

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist