clafoutis-s-hrozny-352x198.jpg

Clafoutis s hrozny a mandlemi

Hroznové víno vyperte a nechte dobře odkapat. Čtyři zapékací misky o objemu 250 ml vytřete máslem, vysypte mandlovými lupínky, vanilkovým cukrem a rozdělte do nich hroznové víno. Utřete do husté pěny máslo, moučkový cukr a žloutky, vmíchejte do ní mleté mandle, smetanu a hladkou...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist