Cizrnová polévka s bylinkami

cizrnova-polevka-s-bylinkami-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

předvařená cizrna (nebo z konzervy)
500 g
špenát
150 g
pórek
2 ks
čerstvé bylinky (majoránka, tymián, rozmarýn, oregáno
1 hrst
česnek
3 stroužky
bobkový list
1 ks
bageta
1 ks
petržel
2 PL
olivový olej
4 PL
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Očištěný a umytý pórek nakrájíme na tenké proužky a osmahneme na oleji. Do pánve přidáme cizrnu, 2 stroužky česneku, bobkový list a nasekané všechny bylinky. Přilijeme 1 l horké vody, osolíme, opepříme a necháme na mírném plameni pod poklicí vařit 30 minut. Přidáme omytý špenát a vaříme dalších 5 minut. Necháme vychladnout, odstraníme bobkový list a rozmixujeme na hladký krém. Podáváme s opečenou bagetou potřenou česnekem.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.1.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist