Citrónová makrela s mátou

Do makrel uděláme několik mělkých zářezů. Nakládané citrony rozkájíme na kolečka. Omyjeme a osušíme lístky máty. Každou rybu naplníme 1/4 citronových koleček a lístků, zastříkneme olejem, osolíme opepříme. Makrely položíme na tácek na gril a opekáme 15 minut, ihned podáváme.

Diskuze

5 komentářů

    b
    Bobina1

    Grilovanou makrelu jsem ještě nejedla. Určitě je moc dobrá.

    m
    mizbi

    může být doré, mňam vyzkouším

    x
    xxkouckaxx

    myslím , že ten citron bude k rybě naprosto dokonalý !

    g
    Grei

    makrela a citrón…super kombinace, takže to bude určitě skvělé 🙂

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist