jahodovy-dzem.jpg

Čistý jahodový džem

Jahody omyjeme v sítku, zbavíme zelených lístků a necháme řádně okapat, podle velikosti je přepůlíme nebo rozčtvrtíme, vložíme do hrnce a zasypeme cukrem. Necháme 2 až 3 hodiny v chladu, promícháme. Poté vaříme zprudka, až se obsah svaří na cca polovinu, během vaření...

Diskuze

10 komentářů

    nova2

    Jahodový džem děláme a je výborný.

    b
    bobina1

    Jahodový džem mám ráda s kousky jahod.

    s
    stana1

    jahodové džemy s meruňkovými mám nejraděj.

    o
    oktivad

    jahodovy džem mame velmi radi

    l
    lucik21

    Jahodový džem doma dělám, je vynikající

    l
    ladouch

    Jestli seženu jahody, určitě udělám, vnouček je má rád.

    s
    stana1

    Mám taky rád jahodový i meruňkový džem.

    p
    patricia077

    Tak tohle já můžu, mňam..

    b
    Bobina1

    Jahodový a meruňkový mám nejraděj.

    b
    Bobina1

    Jahodový džem jsem včera vařila.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist