cinske-zeli-s-houzevnatcem-352x198.jpg

Čínské zelí s houbami shitake

Na oleji zpěňte na plátky nakrájený česnek, přidejte nakrájené houby, osolte, opepřete, opečte a poduste doměkka. Ve vodě rozmíchejte bujón, krátce povařte, zahustěte solamylem rozmíchaným v trošce vody, vmíchejte sójovou omáčku a chilli omáčku. Mezitím uvařte těstoviny podle návodu, propláchněte je studenou...

Diskuze

3 komentáře

    b
    bobina1

    Mám raději česká jídla. Čínské zelí s houbami shitake nemusím.

    j
    jankac

    Čínské zelí s houbami shitake by som si dala. Dobrota.

    n
    Stanislava Nováková

    Tento recept mě nijak nenadchnul.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist