cinske-zeli-s-houzevnatcem.jpg

Čínské zelí s houbami shitake

Na oleji zpěňte na plátky nakrájený česnek, přidejte nakrájené houby, osolte, opepřete, opečte a poduste doměkka. Ve vodě rozmíchejte bujón, krátce povařte, zahustěte solamylem rozmíchaným v trošce vody, vmíchejte sójovou omáčku a chilli omáčku. Mezitím uvařte těstoviny podle návodu, propláchněte je studenou...

Diskuze

3 komentáře

    b
    bobina1

    Mám raději česká jídla. Čínské zelí s houbami shitake nemusím.

    j
    jankac

    Čínské zelí s houbami shitake by som si dala. Dobrota.

    Stanislava Nováková

    Tento recept mě nijak nenadchnul.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist