Čínské zelí s houbami shitake

Suroviny

shitake
250 g
čínské zelí
300 g
mladá cibulka s natí
1 svazek
drobné těstoviny
150 g
česnek
2 stroužky
citrón
1 ks
olej
4 PL
voda
250 ml
sypký zeleninový bujón
2 ČL
solamyl
2 ČL
sladká sójová omáčka
1 PL
ostrá chilli omáčka
1 ČL
moučkový cukr
1 ČL
sůl, pepř
dle chuti
pažitka
dle chuti

Postup přípravy:

Na oleji zpěňte na plátky nakrájený česnek, přidejte nakrájené houby, osolte, opepřete, opečte a poduste doměkka. Ve vodě rozmíchejte bujón, krátce povařte, zahustěte solamylem rozmíchaným v trošce vody, vmíchejte sójovou omáčku a chilli omáčku. Mezitím uvařte těstoviny podle návodu, propláchněte je studenou vodou a nechte odkapat. Do mísy nasypte těstoviny, přidejte nakrájené čínské zelí, cibulku, houby, zalijte prochladlou omáčkou, promíchejte, podle chuti okyselte citrónovou šťávou, oslaďte a posypte pažitkou.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.5.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist