Čínské zelí s houbami shitake

Suroviny

shitake

250 g

čínské zelí

300 g

mladá cibulka s natí

1 svazek

drobné těstoviny

150 g

česnek

2 stroužky

citrón

1 ks

olej

4 PL

voda

250 ml

sypký zeleninový bujón

2 ČL

solamyl

2 ČL

sladká sójová omáčka

1 PL

ostrá chilli omáčka

1 ČL

moučkový cukr

1 ČL

sůl, pepř

dle chuti

pažitka

dle chuti

Postup přípravy:

Na oleji zpěňte na plátky nakrájený česnek, přidejte nakrájené houby, osolte, opepřete, opečte a poduste doměkka. Ve vodě rozmíchejte bujón, krátce povařte, zahustěte solamylem rozmíchaným v trošce vody, vmíchejte sójovou omáčku a chilli omáčku. Mezitím uvařte těstoviny podle návodu, propláchněte je studenou vodou a nechte odkapat. Do mísy nasypte těstoviny, přidejte nakrájené čínské zelí, cibulku, houby, zalijte prochladlou omáčkou, promíchejte, podle chuti okyselte citrónovou šťávou, oslaďte a posypte pažitkou.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.5.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist