Čínské nudle s houbami a hovězím masem

Suroviny

rýžové nudle
400 g
maso na svíčkovou
400 g
menší cibule
1 ks
řepík celeru
houby
10 g
stroužek česneků
čínský vývar
2 dcl
vermut
4 PL
olej
2 PL
sójová omáčka
2 PL
sůl

Postup přípravy:

Těstoviny uvaříte, scedíte je, a uložíte na teplé místo. Mezitím vložíte do vlažné vody houby, a necháte je asi 5min. změknout.Ve VOKu rozehřejete olej, přidáte na jemné proužky nakrájené maso a osmahnete ze všech stran do hněda. Pak vmícháte nadrobno nakrájenou cibuli, pokrájený celer,  prolisovaný česnek, zalijete vínem a minutu podusíte. Po této době přidáte předem namočené houby,zalijete vývarem a podusíte do měkka. Pak vmícháte uvařené těstoviny a na sníženém ohni prohřejete krátce pod pokličkou. Nakonec ochutíme sojov. omáčkou a podáváme.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist