Čína na vínové omáčce
Maso nakrájíme na nudličky a smícháme s bílky, vínem, škrobovou moučkou a sójovou omáčkou. Směs vložíme na pánev do oleje, zvolna opečeme do světle žluté barvy a vyjmeme maso na talíř. Do pánve dáme nakrájenou mrkev, pórek, podlijeme vývarem, přidáme maso a dusíme do měkka....
Zajímavý recept k vyzkoušení.
Čínu děláme často, také přidávám zázvor, který tomu dává pikantní chuť
Čínské kuřecí nudličky – recept vypadá úžasně a lákavě, ráda se nechám inspirovat 🙂
recept vypadá úžasně, mile ráda ho vyzkouším. děkuji za inspiraci 🙂
Určitě vyzkouším. Když nám bude chutnat, zařadíme do jídelníčku.
Na obrázku vypadá jídlo přímo skvěle. Vyzkouším.
Čínu máme rádi na všechny způsoby, díky za recept.
Ano, znám. Také doma tvoříme a je to výborné.
Taky dělám podobné, je to lehké a chutné jídlo.
Čínské kuřecí nudličky občas doma děláváme a pochutnáme si na nich.
Podobné kuřecí nudličky také připravuji.
Čínské kuřecí nudličky na pánvi vypadají pěkně.