profimedia-0014114591-352x198.jpg

Čína (alá zeleninová pánev po čínsku) s rýží

Solamyl rozmícháme s vývarem, ochutíme sójovou omáčkou, případně přidáme několik kapek maggi. Opatrně promícháme s nakrájenými hranolky Šmakouna a necháme chvilku marinovat.  Na části rozehřátého oleje orestujeme na plátky pokrájený pórek, žampiony a chilli papričku. Přidáme zeleninovou směs, ochutíme, podlijeme trochou vývaru a podusíme....

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist