Cibulová polévka se sýrem
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Cibuli nakrájíme nahrubo, opečeme na oleji, zaprášíme moukou, uděláme zásmažku, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a vaříme 20 minut. Polévku rozmixujeme, dle potřeby dohustíme, dochutíme a přidáme nadrobno nakrájenou pažitku. Na talíř nachystáme na kostičky...
znám jinou cibulačku, ne krémovou, zkusím
Polévky mám všeobecně ráda, takže i cibulačku, recepr určitě vyzkouším.
Cibulačka je cibulačka, u nás ji děláme dost často, určitě doporučuji, je výtečná.
Znám jiný recept na cibulovou polévku, ale tenhle vypadá dost lákavě.
Cibulačku dělám podobně, moc nám chutná.
Cibulová polévka môže byť veľmi chutná, tento recept nepoznám.
Cibulová polévka je velmi chutná. Je to specialita francouzů.
cibulačku moc nemusím, ale věřím, že pro jiné je to lahůdka
Cibulačku jsem ještě nezkoušela, až u nás začíná býr hodně oblíbená. Jen nevím cibuli jen zesklovatět nebo skoro dohněda. každý to dělá jinak.
Cibulovou polévku jsem dosud nejedla.