Cibulkový salát s pomeranči
Všechny suroviny nakrájíme na plátky co nejjemněji, pokapeme šťávou z citrónu a olejem, dochutíme solí a necháme vychladit asi 1 hodinu. Tip: velmi vhodné k pečeným masům.
2 hodiny středně těžké
Ostružinovo-hruškový džem s ořechy
2 hodiny středně těžké
Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce
2 hodiny středně těžké
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Luxusní vepřové řízky na calvadosu
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
Všechny suroviny nakrájíme na plátky co nejjemněji, pokapeme šťávou z citrónu a olejem, dochutíme solí a necháme vychladit asi 1 hodinu. Tip: velmi vhodné k pečeným masům.
Diskuze