Cibulačka s uzeným masem a pažitkou

Na oleji orestujeme na klínky nakrájenou cibuli. Přidáme čerstvý pepř a zalejeme vínem a vývarem. Krátce povaříme. Při servírování do polévky přidáme orestované nakrájené uzené maso a nasekanou pažitku.

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Velice jednoduchá polévka, která i výtečně chutná – až na to víno !

    x
    xxkouckaxx

    no nevím , mám špatné zkušenosti s vínem – našim to nechutná

    h
    helenadon

    cibulačku nevaříme, uzené použitěmě do flíčků

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist