Cibulačka s uzeným masem a pažitkou
Na oleji orestujeme na klínky nakrájenou cibuli. Přidáme čerstvý pepř a zalejeme vínem a vývarem. Krátce povaříme. Při servírování do polévky přidáme orestované nakrájené uzené maso a nasekanou pažitku.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Na oleji orestujeme na klínky nakrájenou cibuli. Přidáme čerstvý pepř a zalejeme vínem a vývarem. Krátce povaříme. Při servírování do polévky přidáme orestované nakrájené uzené maso a nasekanou pažitku.
Velice jednoduchá polévka, která i výtečně chutná – až na to víno !
no nevím , mám špatné zkušenosti s vínem – našim to nechutná
cibulačku nevaříme, uzené použitěmě do flíčků