kapr.jpg

Chutný zapékaný kapr se slaninou a feferonkami

Kapra naporcujeme, posolíme a rozložíme do vymaštěného pekáče. Kousky feferonek naskládáme mezi kousky kapra, poklademe anglickou slaninou, posypeme nahrubo nakrájenou cibulí a nakonec vše přikryjeme na plátky krájenými bramborami. Pečeme v troubě cca 45 minut.

Diskuze

6 komentářů

    nova2

    Zapékaný kapr se slaninou vypadá moc lákavě a chutně.

    j
    jankac

    Zapékaný kapr se slaninou a feferonkami ma veľmi neláka jesť.

    l
    ladouch

    Kapra moc nemusím, ale jinou rybku takto upravenou bych si dala.

    j
    jana22

    Nevím, 45 min pečený kapr? Není to moc?

    l
    lucik21

    Kapra moc nemusím, ale myslím, že i pstruh by se dal takto udělat

    b
    Bobina1

    zapékaného kapříka se slaninou bych si dala, ale bez feferonek.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist